Koller Judit

Koller Judit vagyok. A 90-es években ismerkedtem meg a Wat-Po stílusú tradicionális thai masszázzsal. Több évtizedes táncos, népművelő-tanári múltammal a hátam mögött 1990-ben alapítottam meg cégemet, a Thai Egészségmegőrző Bt-t - Magyarországon először - a tradicionális thai masszázs tanítására.

1991-ben elvégeztem a Nemzeti Egészségvédelmi Intézet által szervezett természetes életmód tanácsadó képzést, majd 1995-96-ban a természetgyógyászati oktatói tanfolyamot. 1998-ban terapeuta végzettséget szereztem Alternatív mozgás-és masszázs, valamint Életmód tanácsadó- és terapeuta szakon. Azóta a fenti módszereket a terápiámban egyénileg és csoportosan is alkalmazom.

1998-tól, a természetgyógyász rendelet megjelenése óta, természetgyógyász alapképzés, életmódtanácsadó-és terapeuta, valamint alternatív mozgás-és masszázsterapeuta oktatói és vizsgáztatói minősítéssel az ETI (jelenleg ÁEEK) Vizsgáztatói Testület tagja, az 1998-ban megjelent „Természetgyógyászati Alapismeretek” c. jegyzet társszerzője vagyok.
2005-ben részt vettem Asokananda buddhista thai masszázs tanító két hetes magyarországi, majd a szintén két hetes görögországi thai-yoga masszázs terápiás kurzusán.

2008. óta tanulom és foglalkozom NES terápiával.

1993-tól, a Thai Vital Penta Centrum létrehozásával jógát, luna jógát, thai masszázst, Waitankung csikungot tanítok, életmód-tanácsadással foglalkozom. Természetgyógyászati vizsgára készülőknek, valamint a természetgyógyászat iránt érdeklődőknek egy-két hetes életmódtáborokat szervezek és vezetek. Tanítványaimnak tavasszal és ősszel hosszú-hétvégés jóga elvonulást tartok.

Koller Judit